tiistai 18. marraskuuta 2014

Mahtavat kirppislöydöt ja jotain muutaHuhheijjaa, meinasin toivottaa uutta viikkoa ja uusia kujeita, mutta tämä viikko on tosiaan kohta jo puolessa välissä. Aika kuluu niin nopeaa, liiankin vauhdilla. Muistelimme eilen valokuvien kautta mennyttä aikaa, kauhistuimme. Miten sitä itse on ollut niin pikkuinen ja kaikki rakkaat ihmiset ympärillä varttuneet ja kasvaneet! ”Pläräsimme” läpi elämän onnellisia hetkiä, reissuja ja juhlia, jotka ovat tallentuneet kameran filmille. Tunteiden vyöry nousi pintaan ja melkein tippa linssiin. En halua vanheta, aika ei saa kulua enään, haluan nuo menneet hetket takaisin! ”Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää!?”

Brasilia viime keväänä, ollappa noissa maisemissa yhä!
 
Loppu hyvin kaikki hyvin, siitä selvittiin ja tajusimme, että pitää muistaa elää hetkessä. Onni on tässä ja nyt. Pitää nauttia joka päivä, joka hetki, että saa elää ja olla terve! Ja niin iso kiitos, että on saanut tehdä elämässä kaikkia niitä juttuja ja että niistä on jäänyt muistot, niin mieleen kuin paperille valokuvaksi.

Tämä alkuviikko on ollut ihmeen tuottelias. Olen saanut otettua itseäni niskasta kiinni ja tehtyä koulutöitä eteenpäin. Tarvitsen aina sellaisen pienen stressin ja viime hetken paineen, että työt alkavat sujumaan. Kumma on, että mielestäni työni jälki on tuolloin parempaa.

Tänään minulla kävi ihan uskomaton tuuri. Menin ihan huvikseen lyhyen koulupäivän jälkeen kuluttamaan aikaani kierrätyskeskukseen. Sieltä matkaani tarttui vaikka ja mitä. Tein aivan uskomattoman hyviä löytöjä, niin itselleni kuin, siskoni pienelle ”pallerolle”. Sain aikaan myös ekologisuutta tälle pallolle, jossa me asumme. Harvoin käyn kirpputoreilla ja vielä harvemmin löydän sieltä mitään. Nyt oli kumminkin onni matkassa! I`m happy!

Super -löytö
Kengät itselle ja siskon nyytti saa myös osansa.
Matkaan lähti myös tällainen villapaita!

"Onni! Voi se on yksinkertaista! Se on hyvä terveys ja huono muisti!" — Ernest Hemingway

Näissä fiiliksissä toivotan Teille kaikille lukijoille iloista ja ahkeraa loppuviikkoa!

Terkuin Sarlotta

4 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä! Vois itse käydä myös kirppiksellä. Kiva blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannatan kirpparilla vierailua, koskaan ei tiedä mikä siellä odottaa löytäjäänsä! :) - Sarlotta

   Poista
 2. Kirppariltahan löytää vaikka mitä ihanaa.. Itse ostan sieltä paljon vaatteita, löytää halvalla merkkejäkin! Kivannäkösiä löytöjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ihastuin näihin kyllä ihan tosissaan! Pitää kyllä alkaa käymään eri kirppareilla ja useammin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)