perjantai 21. marraskuuta 2014

Aloha! Hawaji-tunnelmista joulunavaukseen!Viikko on ollut pitkä ja raskaskin. Piristystä työarkeen toi päiväkodissamme järjestetyt aivan mahtavat Hawaji-hipat, jotka kestivät kaksi päivää, torstain ja perjantain. Henkilökunta ja lapset pukeutuivat kesäasuihin, kuunneltiin kesäistä musiikkia sekä puhuttiin kesästä jne. Päiväkodin jumppasaliin oli koottu upea Hawajin tunnelma viherkasveineen, kukkineen ja merenaaltoineen. Lensimme Hawajille mielikuvituslentokoneella, söimme jäätelöä, surffasimme, kalastimme sekä nautimme Hawajilaisesta musiikista. Ohessa muutama kuva ihanasta kesäjuhlastamme!
Jäätelöä sai ostaa jäätelokioskista. Njam!Tunnelmaa rantabulevardilta...
Tunnelma kuin oikella Hawajilla. <3 
Parin päivän Hawaji-loman jälkeen oli mukava aloittaa viikonloppu -"rentoutuneena ja virkeänä"! :P Teeman purkaminen on edessä sitten ensi viikolla. Onneksi yhteistyöllä kaikki sujuu nopeasti!:D Perjantai-illan iloksi kävimme lasten kanssa paikkakuntamme joulunavaustapahtumassa katsomassa joulupukkia ja ilotulitusta.  Pienen ihmisen töppösissä pukki on aina niin yhtä jännittävä, ihana ja ihmeellinen. <3 Poika säästi partasuun antaman herkun kotiin asti taskussaan. (Liekö syynä jännitys vai äidin ostama metrilakupussi?!)
Oli hauskaa kuunnella pienen pojan mahtailevaa kertomusta raksalta kotiin palanneelle isille siitä, kuinka Joulupukkia "moikataan"! :)
Eskarityttöjen vähästä lumesta väkertämien lumipallojen kera pommitan jokaiseen talven pimeydessä hehkuvaan kotiin lämpöä ja onnea -nautitaan viikonlopusta!!! <3: Janika
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)