lauantai 8. marraskuuta 2014

Juoksulenkiltä suoraan Linj0ille



Pirtsakka pakkasen purema tervehdys! Viikon kotijumppailun jälkeen hengästyminen raittiissa ulkoilmassa teki eetwarttia! Olen siis Janika, toinen kaksosista. Elän kiireistä pikkulapsiperheen arkea, jota sekoittaa talonrakennusprojekti. Perheeseeni kuuluvat käpysten (3-vuotias pikkumies sekä 1-vuotias nuorinainen) lisäksi mieheni, joka arki-illat ja lauantait raataa rakennuksella. Vaikka arki on rankkaa työnteon, päiväkotirumban ja kaiken härdellin lisäksi, on se täynnä ihania hetkiä! Uskon, että asenne ratkaisee. On vain nähtävä ne arjen pienet mahdollisuudet ja onnea tuottavat asiat. Olen niin innoissani tästä blogista, uudesta fiilistelypaikasta! Maailmassa ei koskaan ole liikaa iloa ja positiivista energiaa! Vai mitä?



Pakkasessa huuruavan lämpimiä ajatuksia kaikille lukijoillemme! Tehdään yhdessä elämästä pirteämpää! Huomenna on isänpäivä. Hellitään, rakastetaan ja muistetaan kukin omiamme! Onnea isit! <3 <3

Vielä näin loppuun illan ja mielen virkistykseksi muisto viime kesältä meneillään olevan rakennusprojektin maisemista, kotirannasta. :)


Hyvää viikonlopun jatkoa!

Terkuin Janika











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)