maanantai 10. marraskuuta 2014

ARVONTA, nimenmuutos ja hiusasiaa.

Iloista maanantaita!

Tämän viikon aloittaa Jenny, toinen niistä samanikäisistä siskoista. Elämääni kuuluu aviopuolison lisäksi kahdeksan kuukauden ikäinen tyttö. Olen tällä hetkellä opiskelija ja vielä toistaiseksi kotona tyttären kanssa.

Blogi koki näin alkuun nimenmuutoksen. Sen kunniaksi järjestämme ARVONNAN! Kaikkien tähän postaukseen perjantaina 14.11.2014 klo: 14.00 mennessä kommentoineiden kesken arvomme Proparin Forte -tuotepalkinnon*.

 Proparin Forte on kasviuutteita ja vitamiineja sisältävä tehoravinne hiusten kasvun aktivoimiseen. Omakohtaisen kokemuksen kautta voin vain ylistää tuotetta. Ensimmäisen kerran käytin sitä keväällä 2013 lopetettuani tupakoinnin. Hiukseni olivat tuolloin huonossa kunnossa. Luulen, että päivittäinen föönaus ja tupeeraus yhdistettynä tupakan polttoon olivat saaneet hiukseni tippumaan yksitellen pois. Ennen pitkä ja kiiltävä letti oli vaihtunut ohueen "liru-ponnariin". Kaksoissiskoni heilutellessa terveellisten elämäntapojen vahvistamia hiuksiaan, minä katsoin suihkussa kaivoon katoavia ohuita hiusparkoja ja itkin. Kolmen kuukauden kuurin jälkeen iloitsin lyhyistä vauvahiuksista, joita sojotti sieltä täältä hiusten seasta. Syksyn ja talven 2013-2014 olin raskaana. Raskausaikana hiukset vahvistuivat entisestään.

Odotusaikana luin kauhutarinoita imetyksen aiheuttamista kaljuuntumisista ja hiustenlähdöistä. Pyysin miestäni tuomaan minulle sairaalaan vauvan syntymän jälkeen kukkien sijaan Propariinia. Synnytystä seuraavana aamuna, sairaalassa, minua odotti paketti tätä ihmelääkettä. ;) Uskon, että puolen vuoden propariinin-käyttö synnytyksen jälkeen oli minulle apuna siihen, että tukka pysyi päässä raskauden päättymisen jälkeen.

Hiukseni eivät ole mitenkään poikkeuksellisen täydelliset tai paksut, mutta suhteellisen hyväkuntoiset - ja päässä! :D 

Lisää tietoa tuotteesta saat tästä linkistä:
http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.sf/fi_FI/?ObjectID=284047

 * arvonnan palkinnosta kiitokset Yliopiston verkkoapteekille (www.yliopistonverkkoapteekki.fi)



Pahoittelen kuvien huonoa laatua, ne on otettu kamerakännykällä. Kamera meni rikki heti näin bloggauksen alkuun. Saan sen toivottavasti pian huollosta! Onnea arvontaan osallistujille!

Hiusasialla; Jenny

18 kommenttia:

  1. Arvonnassa mukana! T:Riina

    VastaaPoista
  2. Aii, tää tulis tarpeeseen, joten mukana! T: Kaisa R.

    VastaaPoista
  3. Parempia kuvia odotellessa, kuhan saatte kameran toimimaan ;) -Hely

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostakin täytyy aloittaa. Toivottavasti tulevaisuudessa hävetään kuvien huonoa laatua. Kamera saadaan toivottavasti pian! ;) Onnea arvontaan!

      Poista
  4. Kiitos vinkistä. Pitääpä kokeilla. - Tiina

    VastaaPoista
  5. Huippu blogi:) Pitääpä kokeillla tuotetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jonna! Kokeile ihmeessä! Jospa arpaonni suosii ja pääset ilmaiseksi kokeilemaan!:) -Jenny

      Poista
  6. Itselläni lähti myös älyttömästi hiuksia vuoden 2013 joulukuusta aina tämän vuoden kesään saakka. Laitoin asian ensin kilpirauhasen vajaatoiminnan piikkiin sillä siihen minulla on lääkitys. Aloitin syömään myös Priorin-kapseleita, joita olenkin nyt syönyt puolisen vuotta. Kuitenkaan hiustenlähtö ei ottanut loppuakseen, ja netin maailmasta hoksasin että syynä voi olla minipillerit, joiden käytön aloitin juuri sopivasti tuossa ennen kuin hiuksia alkoi lähteä. Pillerit menivät vaihtoon, ja kas kummaa, hiustenlähtö alkoi hiipua ja lyhyttä vauvahiusta kasvaa ympäri päätä.:) Nyt tilanne on taas hallinnassa, ja uskon syyn olleen nuo pillerit. Priorinista on voinut olla apua hiusten nopeaan uusiutumiseen. En ole varma ostanko enää Priorinia nyt kun edellinen paketti alkaa olla lopuillaan.

    Tuosta Propariinista en ole kuullutkaan, voisihan tuotakin koittaa!=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jonneli! Hienoa, että oot selvinny hiustenlähdöstä! :) On kauheaa pelätä kaljuuntumista. Oon kans kuullut, että pillerit voivat olla syynä putoaviin hiuksiin. Käsittääkseni Priorin on vastaava tuote kuin Proparin. Proparin vaan on edullisempi. Mä oon pitäny nyt taukoa Proparinista, mutta tilasin purkin ja ajattelin ottaa yhden napin päivässä hiusten ravinnoksi. Tsemppiä arvontaan! Jospa koepurkki kolahtaisi sinulle! :) -Jenny

      Poista
  7. Vaikuttaa mielenkiintoiselta blogilta! Lisää postauksia! :) Mukana arvonnassa.
    -Tea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mielellään tehdään lisää postauksia :) Onnea arvontaan! - Sarlotta

      Poista
  8. Jatkakaa samaan malliin! Kiva blogi!:)

    VastaaPoista
  9. Mäkin osallistuisin arvontaan, oon jo kauan etsinyt jotain apua tähän lirutukkaan! Mulla on määrällisesti paljon hiuksia, mutta niistä jokainen on niin ohuenohut ettei tunnu auttavan oikein mikään :( Tätä en ole kokeillut vielä!

    katri.hl@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä arvontaan! Kokeile ihmeessä, jospa tästä löytyisi apu. :) - Sarlotta

      Poista
  10. Niin mukana! :) jään seuraamaan blogia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, Karo! Niin paljon tsemppiä arvontaan! - Sarlotta

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)