tiistai 27. tammikuuta 2015

No pain!

Ajattelin kertoa teille viime sunnuntai-iltana löytämästäni supermiellyttävästä kivunlievittäjästä rasittaviin alaselässä tuntuviin kuukautiskipuihin. Olen muuten joskus kuullut, että raskauden jälkeen ei menkkakivuista enää tarvitse kärsiä. Puppua, sanon minä. Täällä ovat nimittäin vain kivut pahentuneet tytön syntymän jälkeen. Tuntuu, että ennen selvisin paljon vähemmällä.




no%20pain%20sign%20painfree%20free.jpg
Kuva: http://www.legaljuice.com/2010/02/mugging_victim_takes_feeling_n.html


Yleensä otan menkkakipuihin Buranaa tai Burana-Panadol-combon ja haudon alaselkää tai -vatsaa lämpimällä kauratyynyllä. Nyt ajattelin kokeilla miehelleni osaksi joululahjaa ostamaani paristolla toimivaa kipulaastaria. Ja voi ihanuus, mikä laite! Kiinnitin geelityynyt selkään ja säädin laastarin käyntiin. Lisäsin tehoa ja jännä sykähtely alkoi alaselässä, juuri kipualueella. Koje lähetti erilaisia sähköisiä impulsseja. Ne eivät vieneet särkyä pois, mutta tekivät siitä siedettävän tuntuista siksi aikaa kunnes Burana alkoi vaikuttaa. Kivusta tuli jopa miellyttävää! Vatsapuolella laastari ei tuonut mielestäni helpotusta, sai lähinnä vatsalihakset kramppaamaan. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos naiseuden mukanaan tuomista vaivoista kärsii!

Kuva lainattu: www.prisma.fi


Ostin laastarin, pakettinimeltään NoPain 3D itsetarttuva kivunlievittäjä, Prismasta. Hintaa sillä oli noin parin kympin verran. Paketti sisältää pariston. Yhdellä paristolla saa 20 kertaa 20 minuutin hoidon. Pakkauksessa laitetta kuvataan turvalliseksi ja nopeaksi kivunlievittäjäksi, josta voi olla apua moniin tavallisiin vaivoihin, kuten selkä- ja nivelsärky, iskiaskipu,hermosärky, migreeni ja kuukautiskivut. NoPain hallitsee kipua estämällä kipupistettä välittämästä kipusignaalia aivoihin. Se auttaa myös vapauttamaan lievittävää endorfiinia hermoja stimuloimalla. Oikein käytettynä ei pitäisi aiheutua sivuvaikutuksia. Koje on tieteellisesti todistettu ja lääketieteellisesti hyväksytty. Yksi hoitokerta kestää 20 minuuttia. Laastarin tehoa voi säätää 1-15.


Kuva: www.prisma.fi

Jos jollakin on muita vinkkejä menkkavaivoihin, otan mielelläni vastaan! Onnekseni tarvitsen suhteellisen harvoin kivunlievitystä, mutta silloin kun  sattuu, ovat kaikki apukeinot sallittuja. Synnytyssalissa olisin juonut vaikka morfiinia suoraan pullosta, jos se olisi jotenkin ollut avuksi tai mahdollista. ;)

Koska kivusta on puhe, liitän tähän muutaman kuvan viime viikolta kun taistelimme flunssan kourissa. Inkivääritee, särkylääke, Munkkitipat, vitamiinit ja kurkkupastillit auttoivat silloin. Onko muita kikkoja flunssan hoitoon?
 


Munkkitipat on mun flunssalääke no:1.


Hedelmät maistuvat aina.
Inkivääri teessä ja kuivattuna paljaaltaan helpottavat flunssaoloa.




no%20pain%20sign%20painfree%20free.jpg
Kuva: http://www.legaljuice.com/2010/02/mugging_victim_takes_feeling_n.html


                                                Kivuttomia ja terveitä pakkaspäiviä kaikille!
                                                                    -Jenny-





2 kommenttia:

  1. Toiko siis toimi hyvi menkkakipuihin?mul on toaikovat kivut ollu vuosia aina pari ekapv et ei oo ollu lääkkeitä mitkä ois mulla auttanu mt mietin et pitäskö mun koittaa tollasta..nimittäi oon valmis kokeilee ihamitävaan että helpottas :D

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kokeilla. Mulla se ei vie kipuja kokonaan pois, turvaudun särkylääkkeisiin. Mutta laastari auttaa tuskan sietämisessä 😊 -Jenny

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)