tiistai 2. helmikuuta 2016

Vessa-asialla.


Heippa!

Helmikuuta mennään jo kovalla vauhdilla. Meidän perheessä liikutaan niin, että joka aamu tietää kyllä eläneensä edellisenä päivänä. Ihanaa! Tällä hetkellä olemme hurahtaneet hiihtoon ja kuntosaliharjoitteluun. Kummastakin saa paikat kipeäksi jos haluaa.


Elämä lapsiperheessä ja uudessa kodissa on myös muuta kuin urheilua. Työpäiviä, pyykinpesua, siivousta ja kaikkia supertylsiä "arkipakkoja". Päätinkin tänään piristää arjen harmautta kameran salamavalon räiskähdyksillä ja kuvasin ensimmäiset sisutuskuvani ikinä. Tai no, Instagramissa on pari otosta keittiöstämme. En kuitenkaan pidä niitä sisustuskuvina. Elämä on minulle opettanut, että on hyvä aloittaa varovaisesti. Niinpä sulkeuduin kamerani kanssa yläkerran vessaan. Kuvat kertovatkoon siitä, mitä muistikortille tallentui.






Tämä wc on yksi talomme kolmesta vessasta. Toiletti sijaitsee yläkerrassa, meidän vanhempien makuuhuoneen vieressä. Meidän kodissamme oleskelutilat ovat yläkerrassa, joten tämä on "ykkösvessamme". Olen suunnitellut itse kalusteiden paikat. Tammenväriset wc-kalusteet ovat Ikeasta, kuten myös allas (Wc-istuin Gustavsberg, hana Grohe).



Seinä,- ja lattialaatat ovat Oulun Sisustajilta.




Ripaus ylellisyyttä, Carrara-marmoria! <3





Ihastuin raksa-aikana marmoriin. Halusin sitä aitona johonkin. Emme kuitenkaan uskaltaneet marmoroida keittiön lattiaa, pöytätasoja emmekä olohuoneen takkaa, sillä marmori kivilajina on huokoinen ja vaikea pitää kiiltävänä ja tahrattomana. Kuljin valmistuvassa kodissamme Carrara-marmorilaatta kädessäni ja etsin sopivaa paikkaa kauneimmalla laatalle ikinä. Lopulta löysin loistavan paikan yläkerran vessasta. Niin sai suihkukulmauksen "väliseinä" kannettavakseen laatat, joiden veroisia en tähän päiväänkään mennessä ole nähnyt! Marmori täydentää kauniisti vessan luonnonläheisiä sävyjä, se antaa ilmeeseen ripauksen ylellisyyttä.


Vessan lempperipaikka on itsesuunnittelemani "kampauspöytä". Korkeakiiltovalkoinen taso lepää metallikannattimien varassa ja tarjoaa jo pikkutytöstä asti haaveilemani meikkauspaikan! Tämän tason äärellä aloitan ja päätän päiväni. Todella pidän siitä! <3












Mukavaa viikon jatkoa ihan jokaiselle. Kultaista kaksostenpäivää kaikille kaksosille, erityisesti rakkaalle Jenny-kaksoissiskolleni!


<3: Janika

6 kommenttia:

  1. IHana tuo meikkauspöytä! Kun rakentaa oman kodin niin parasta on juuri tuo että voi toteuttaa pieniä ja suuria haaveita. Onnea uuteen kotiin!
    Toivottavasti hiihtokelit jatkuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niinpä! Nuo pienet haaveet ovat toteutettuina "isoja juttuja". :)

      -Janika-

      Poista
  2. On teillä aivan huippuihana ja hieno KOTI! :-)
    Ja niin ihana, että osaat/ osaatte koko perheellä nauttia kodistanne.
    Minusta on tosi mukava juttu, että rohkenet esitellä sisustustaitojasi julkisesti. Sinä olet niin lahjakas myös sisustamisen saralla. =)
    Oikein onnellisia päiviä koko teidän perheelle uudessa kodissanne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tulipas hyvä mieli sun kommentista! :) Samoin, onnellisia ja aurinkoisia kevättalven päiviä sulle, Kape!! -Janika-

      Poista
  3. Kelpais mullekin meikkipöytä! ja tuo matto on tosi kiva :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)