lauantai 28. helmikuuta 2015

Flunssa motivaation lähteenäNämä parantavat ja lämmittävät säteet otan aina ilomielin vastaan!

Hengityksen rohinaa, rään helinää, kurkun turvotusta, äänihuulien vinkunaa ja aivastusten saattelemaa epätoivoa: loppuuko tämä ollenkaan? Nämä ainesosat ovat olleet minun edellisen viikon rakennusmateriaaleina. Pikku hiljaa hiipien se alkoi maanantaina ja keskiviikkona oli jo kovasti voimissaan -flunssa! Olin säilynyt kaikilta edellisiltä taudeilta syksyn varrella, joita lähipiirini ihmiset olivat sairastelleet (lukuun ottamatta yhtä mahatautia). Näin ollen pitihän sen osua kohdalleni juuri silloin, kun sitä vähiten odotti tai halusi. Niin sekosi pieni elämäni. Kiire katosi ja aikataulut sekä suunnitelmat menivät uusiksi. Tauti ei todella kysy lupaa tullessaan!

Aktiivisena kuntoilijana sekä tietynlaisena ”terveysintoilijana” toivon, että malttaisin odottaa parantuvani kunnolla. On myönnettävä, että nämä terveyden tilapäiset muutokset ainakin minun kohdallani laittavat elämän arvot ja asenteet uuteen järjestykseen. Jotain positiivista sairastelussa on myös tietynlaisen "buustin" ja motivaation lisääntyminen elämässä. Kun on muutaman päivän maannut sängyssä ja niistellyt, on helpompaa löytää niitä elämän pienimpiä nautintoja sekä fiilistellä terveyttä!

Voi tuota lenkin riemua :D

Tämän viikon vanhan kuvan fiiliksiin kun pääsis!Sitä tämä on, elämän kaikilla osa-alueilla, motivaation uudelleen löytämistä ja nostattamista. Tietyt tavoitteet ja ihanteet synnyttävät hetkellisen ”buustin” jostakin. Joskus innostus pysyy pidempään, joskus se katoaa hyvinkin nopeasti. Niin se vain tuntuu olevan.

Näin flunssaisena ja pikkuisen vähempivoimaisena toivon, että muistamme tsempata ja välittää toisistamme!  Mikään ei ole parempaa kuin kaverin tai läheisen piristävät sanat tai hyväntahtoinen ele. Kerrotaan vilpittömästi toistemme aidoista hyvistä puolista. Nautitaan terveydestä ja tehdään asioita elämän hyvien pienienkin asioiden eteen.Ihanaa lauantaista päivää kaikille!

Toivottaen
Sarlotta

2 kommenttia:

  1. Paranemista sinulle! :) Ihana nainen olet! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 😊 Toivottavasti tämä tauti on kohta voitettu! 😃 -sarlotta

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)