torstai 14. heinäkuuta 2016

Kaislapillit!



Heippa!



Kiitos niistä kaikista onnitteluista, joita sain viime postauksen
jälkeen! On ihana saada onnitteluja, vaikka lapsi onkin jo kolmas! <3 Kiitos! Kunpa tämä lapsi saisi synnyttyään yhtä paljon rakkautta osakseen kuin kaksi vanhempaa sisarustaan ovat saaneet... Olen saanut kokea myös myötätuntoa raskauspahoinvointiini. Kiitos siitäkin! Pahoinvointi on kurjaa, mutta kesä ja hormonit auttavat varmasti naista kuin naista. Tässä on helppo tuuletella, sillä kahteen päivään en ole voinut pahoin! Olo on ollut upea, kiitos auringonpaisteen, liikunnan ja ihanien ihmisten! <3



Meidän rannalla kasvaa kaisloja. Sellaisia kaisloja, jotka syksyyn mennessä ovat lähes kaksimetrisiä ja noin senttimetrin paksuisia. Ikäni sisämaassa asuneena olen aivan ihastunut noihin pitkiin rantakasveihin. Olen niittänyt ja kuivattanut pitkiä kaisloja makuuhuoneeseen koristeeksi suureen lasimaljakkoon. Kaisloja on ollut maljakoissa ja vaaseissa eri puolella taloa alkukesästä lähtien. Aina maatessani rantahiekalla ihailen kaislikkoa, joka kasvaa rannan reunassa. Loppukesästä ilta-aurinko kultaa kaislojen päät. Kaislikko todella on ihastuttavan kaunis!



Meillä oli alkuviikosta miehen synttärit. Synttäripäivänä vietimme aikaa rannalla ja kaislikkoa katsellessani sain idean: kaisloista voisi tehdä pillejä illan kekkereihin! Kaislat kasvavat ikään kuin nivelittäin. Kunkin nivelosan jälkeen kaislan varsi on ontto. Niinpä leikoin kaislanvarsia luomupilleiksi. Pilleistä tuli ihastuttavia ja ne ovat korvanneet muovipillit jo useaan kertaan!
















Meidän kesämme kuluu rattoisasti kotona touhuten. Sää on yllätykseksemme muuttunut uskomattoman lämpimäksi ja aurinkoiseksi! Toivottavasti loppulomakin olisi mahdollista viettää oikeassa kesäsäässä kaislapillistä jääkylmää juomaa siemaillen! ;)










Ihania kesäilmoja toivoen;  Janika

2 kommenttia:

  1. Ihana idea, nyt on ollut lto rannallakin elementissään ;)
    Toivottavasti sulla alkais jo olot hepottaan kunnolla O_o <3
    Ja toosi paljon onnea Sakelle myöhässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep! :) Kyllä se pikkuhiljaa helpottaa! Sakke kiittää onnitteluista! <3 <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)