sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Palmusunnuntaita!

Viikonloppu on ollut niin uskomattoman keväinen ja kirkas! Meillä eletään unelmien aikaa, sillä takaterassilta aukeaa kantohanki, joka valkoisena ja kimmeltävänä jatkuu silmänkantamattomiin meren jäälle. Hiihtäminen rapsakalla kantohangella on mitä parhainta kevätauringossa! Olemme todella nauttineet hiihtämisestä. Saimme eilen tarjota upeita ulkoiluelämyksiä myös Brasilian vieraallemme. Oli ihanaa jakaa timanttisia kokemuksia Suomesta ihmiselle, joka elää (mielestäni) paratiisimaisemissa kotimaassaan. Vieraamme oppi hienosti hiihtämistä jo ensimmäisellä hiihtoretkellään.

Lapset ovat harjoitelleet hiihtämistä takapihalla ja rannassa. Välillä on käyty hörppäämässä lämmintä kaakaota suksimisen ohella terassilla.




Isin kelkkakyydissä!



Vaikka tänään hiihdettiin, vietimme palmusunnuntaita myös lapsenmielisesti. Mussukat halusivat virpomaan. Meidän eteisestä pääsiäismieltä lähtivät jakamaan leijona ja velho! Virpomisreissu rajoittui muutamaan naapuritaloon sekä mummulaan ja miehen tädin kotiovelle. Lapset olivat täynnä iloa ja jännitystä! Virpomislorut naurattivat ja pukeutuminen oli hauskaa. Palkaksi saadut suklaamunat, kolikot ja makeiset tietysti myös lämmittivät pienten virpojien mieltä!




"Vivvon vavvon, tuoleek tevveek. Pankka mulle!", virpoi leijona....


... ja kaatoi palkkakorinsa ainakin neljä kertaa lumihankeen!




Velho hoiti hommansa esimerkillisesti. Muisti kysyä, että saako virpoa ja kiitti palkoistaan. :P









Kunpa jatkuisivat nämä aurinkokelit pääsiäiseen asti! Elämä tuntuu niin kevyeltä ja raikkaalta kauniissa säässä. Iloa palmusunnuntain iltaan meille kaikille!




<3: Janika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)