sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Luomuilua ja hiihtolomaa!


Hiihtoloma on takana. Voi kun se olikin piristävä! Näimme ihania tyyppejä ja vietimme myös aikaa ihan oman perheemme kesken. Lomailimme Vuokatissa hiihtäen ja ulkona liikkuen, illat "lilluimme" Katinkullan kylpylässä. Lapset nauttivat, erityisesti uimisesta. Me vanhemmat pääsimme myös loman makuun ja irti arjesta. Itse lomailin pari päivää jopa ilman puhelinta, sillä laturi oli jäänyt kotiin enkä jaksanut istua autossa puhelinta lataamassa. En ostanut loman aikana uutta laturia, vaan päätin, että kokeilen elämää ilman valokuvaamista, sähköpostia, työajatuksia sekä whatsappia. Kokeilu kannatti, vaikkakin puhelimen päälle laittamisesta koitui yhden lomapäivän pituinen stressi ja pitkä puheluiden maraton! No, siitäkin selvittiin ja pääsin vielä takaisin lomafiilikseen. Nyt hyvin liikkuneena ja nukkuneena on ihana aloittaa uusi keväinen työviikko huomenna!Ulkoilma ja kylpylässä kloorivedessä pulikoiminen sekä useat suihkut ja saunat lenkkien välissä kuivattavat ihoa. Vedimme tämän saman lähes viikon mittaisen hiihto- ja kylpyläloman joulun aikaan Vuokatissa. Ihoni kuivui niin, että reissun jälkeen vei usean päivän ennen kuin pienet punaiset kuivanäpyt sekä kuivuuteen kuollut ihokerros katosivat. Tuolloin hoidin ihoani vielä Lumenen kosmetiikkatuotteilla. Tällä reissulla olin aivan luomutuotteilla liikenteessä. Olenhan siirtynyt luonnonkosmetiikkaan. Pesin ihoa Urtekramin suihkugeelillä. Kasvot puhdistin kookosöljyllä. Kosteusvoiteena käytin niin kasvoihin kuin vartaloonkin oliiviöljyä. Oliiviöljy todella kosteuttaa ja tekee ihosta ihanan kimmoisan ja hehkuvan. Iho voi reissun aikana mainiosti!
Taika-aineet, kookos- ja oliiviöljyt!
Hikoilun ja kloorivedessä uimisen seurauksena myös hiuksia piti pestä vähän väliä. Olen siirtänyt päänahkanikin luomuaikaan. Hiukseni nauttivatkin nykyisin luksusta. Pesen kutrini nimittäin Santen hiusten hoitoaineilla. Santen tuotteita löytyy Life-putiikeista. Lomalla minulla oli käytössä Santen kookosta ja appelsiinia sisältävää kiiltoshampoota sekä mm. maapähkinäölyä ja koivunlehtiuutetta sisältävää hoitoainetta. Tuo Santen hoitoaine on niin erinomaista, että taidan käyttää sitä seuraavat vuodet. Hoitoaine tekee pitkistä hiuksistakin todella sileät ja helposti harjattavat. Hiukset ovat kiiltävät ja helposti käsiteltävät kloorivedessä uimisenkin jälkeen.Olen niin hurahtanut oliiviöljyyn ja kookosöljyyn, että tein itselleni "reissupurkit"vanhoista Oriflamen rasvapurkeista. Pikkusiskoni Sarlotta lisäsi juuri viikonlopun kynnyksellä kuvan instagramiinsa Ikean suuresta pakastepussista, jonne oli suljettu litran pullollinen oliiviöljyä sekä valtava kookosöljypurkki -ihan vain viikonlopun ihonhoitoa varten reissuun mukaan. Meillä siskoksilla oli hauskaa kuvan äärellä! Niin vain on vaihtunut överikalliit kasvovoiteet öljyihin, joita tarvittaessa voi lorauttaa lounaaseenkin! No, mutta minä sentään olin esteettinen. Pienet somat lasiset öljypurnukkani sopivat loistavasti esteetikonkin meikkipussiin, eikö?!
 Näillä tuotteilla siis selvittiin hiihtolomasta. Jännä nähdä näytänkö niin sileähiuksiselta ja hehkuvaihoiselta huomenna työkavereiden verkkokalvoilla, mitä tämän postauksen mukaan annan ymmärtää. Olo kuitenkin on mainio ja luomukuuri jatkuu.


Hehkua ja voimaa huomenna alkavaan viikkoon kaunokaiset!


<3: Janika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)