tiistai 15. joulukuuta 2015

Luistelua jäällä


Joulukuu rullaa järkyttävällä vauhdilla eteenpäin. Joulun rauhasta ja juhlantunnusta ei ole meidän perheessä tietoakaan. Molemmilla vanhemmilla on töissä kiirettä ja vielä tekemättömiä töitä ennen ensi viikolla alkavaa joululomaa. Lapset ovat jo väsyneitä aikaisiin aamuherätyksiin ja arjen aikatauluihin. Oikeastaan (hassua, mutta totta) olemme olleet jo tyytyväisiä kun pojan harrastukset ovat jo joulutauolla. Tuntuu todella siltä, että viimeisiä virtoja viedään pitkän syyslukukauden loppumetreillä. Yhä useammin aamulla itkettää pieniä tarhaan lähtijöitä, välillä melkein vanhempiakin.


No, arjen pienet ilot ne ovat, jotka tekevät ihmisestä onnellisen. Tänään sain väsymyksestä huolimatta hyvän mielen onnistuneesta kuntosalitreenistä. Päivän parasta oli kuitenkin lasten kanssa luistelu omassa rannassamme meren jäällä. Mies sai puhuttua hieman kärttyisen ja viluisen äidin lasten seuraan jäälle. Ja voi kuinka meillä olikaan hauskaa! Jää ei pettänyt, kukaan ei vilustunut eivätkä lapset kaatuilleet tai itkeneet! Jäällä hyrisivät iloiset punaposket, jotka opettelivat akuankkaliukuja isän opastuksella.







 Meren ranta on turvallinen, sillä meidänkin kohdallamme on n. 50 metrin matkan alle puoli metriä syvää. Lasten kanssa luistelimme rannan läheisyydessä, jossa veden syvyys on vain 10-20cm. Jää oli kyllä uskomattoman tasainen ja siitä näkyi läpi meren pohjaan! Ihmettelimme lasten kanssa jään alla olevia kiviä -näimme myös tämän oksan!










Pikkusiskonsa silmissä jo huippuluistelija!


Luistelun jälkeen oli mukava lämmitellä kotisaunassa. Nyt tukka märkänä lähden minäkin nukkumaan. Hyvää yötä ja jaksamista kaikille meille joulua stressaaville. Ensi viikolla on juhlan aika.







<3: Janika








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)